Loading

Imprumut promotional de sarbatori

imprumut promotional de sarbatori

Distribuie mai departe

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Încă un pas și este mult așteptatul Crăciun, de aceea ne-am gândit ca anul acesta să venim în întâmpinarea nevoilor tale cu un împrumut promoțional de sărbători, numai bun pentru cadouri, cumpărături de tot felul și mici retușuri pe acasă pentru ca totul să arate perfect când vine Moșul.

Sărbătorile de iarnă înseamnă toată familia adunată la masă, decorațiuni sclipitoare, daruri care mai de care și un brad superb, lângă care îți vine să-ți faci un selfie de fiecare dată când îl vezi. Pentru astfel de amintiri prețioase ne pregătim în fiecare an și ne bucurăm cu toții ca niște copii că îi avem pe cei dragi lângă noi.

Dacă și tu ai nevoie de ceva în plus să ai un Crăciun ca în povești, te-ar putea interesa împrumutul promoțional pe care l-am pregătit pentru tine. În continuare găsești toate detaliile despre ofertă, de la suma maximă, dobândă, până la documente necesare și timp de acordare.

Împrumut promoțional pentru salariați:

Împrumut promoțional pentru pensionari:

Cine poate lua un împrumut promoțional

Important de știut este că poți lua împrumutul promoțional dacă ești membru CAR cu vechime sau membru nou, indiferent de domeniul de activitate. Ce înseamnă asta? Toate persoanele care obțin venituri din salarii sau din pensii pot beneficia de promoția de sărbători, precum și de oricare alt tip de împrumut din grila CAR Flexicredit.

De asemenea, pentru a beneficia de ofertă este necesar să ai 18 ani împliniți și să fii domiciliat în zona sucursalelor noastre din Suceava, Botoșani, Iași, Pașcani, Roman, Bacău sau București.

Iei împrumutul promoțional în maximum 24 de ore

De fapt, la CAR Flexicredit primești orice tip de împrumut în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. Cum era normal, și promoția de sărbători se acordă tot în cel mult 24 de ore. Cu alte cuvinte, depunem documentele necesare în sucursală și a doua zi te sunăm să-ți dăm vestea cea bună.

Pentru vești bune, detalii despre acest împrumut promoțional și alte nelămuriri scrie-ne pe Facebook sau ne auzim în orice sucursală CAR Flexicredit Suceava, Bacău, Pașcani, Botoșani, Roman, Iași și București.

Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://carflexicredit.ro/imprumuturi/.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre

alte articole ce te-ar putea interesa

imprumut promotional de sarbatori
Noutati

Imprumut promotional de sarbatori

Încă un pas și este mult așteptatul Crăciun, de aceea ne-am gândit ca anul acesta să venim în întâmpinarea nevoilor tale cu un împrumut promoțional

Shopping Basket
Sari la conținut