Loading

ÎMPRUMUTURI RAPIDE

Ce oferim noi?

Împrumut

Flexibil

Poate fi acordat in cuantum de pana la 50.000 lei, rambursabili in maxim 5 ani. Pentru membrii noi, care nu au fond, acesta se poate constitui direct din imprumutul acordat.

SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

Clasic

Poate fi acordat in cuantum de pana la 25.000 lei, rambursabili in maxim 3 ani. Se acordă de 4 ori fondul social constituit şi poate fi accesat de membrii care au minim 6 luni de vechime în cadrul CAR. 

SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

Pensionari

Maxim 10.000 lei rambursabili in 1 sau 2 ani. Se acorda de 3 ori fondul social. Nu este necesara o vechime ca membru CAR iar fondul poate fi constituit pe loc, din imprumut.

SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

de urgență

Suma maxima acordata: 2000 lei, in cuantum de 3 ori fondul social. Perioada de rambursare: 1 luna. Imprumutul se acorda fara giranti.onditie: sa nu fi avut mai mult de 3 rate restante la imprumutul anterior.

SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

fără giranti

Maxim 3000 lei rambursabili in 12 luni. Nu se solicita giranti Se acorda de 6 ori fondul social constituit. Fondul poate fi constituit pe loc din imprumutul acordat. Acest imprumut este valabil pentru membrii CAR care au avut in derulare cel putin un contract de imprumut sau membri CAR care au in derulare un contract de imprumut de cel putin 6 luni. 

SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

Student

Maxim 5000 lei rambursabili in 12 luni. Se solicita 1 girant si 1 coplatitor. Daca studentul este salariat se solicita doar 1 girant.

SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

garantat cu fondul

Membrul CAR poate contracta un imprumut in limita propriului fond cu o dobanda redusa la jumatate fata de dobanzile standard.

SOLICITĂ ÎMPRUMUT
Shopping Basket
Sari la conținut