Cauți un imprumut rapid? Alege din 8 împrumuturi rapide de la CAR Flexi credit

până la 100.000 de lei pe 5 ani

Transformă orice credit într-un imprumut avantajos

SIMULATOR ÎMPRUMUT FLEXIBIL

Simulatorul este cu caracter informativ și estimativ. În sucursale puteți afla planul de rambursare detaliat al imprumutului.

RON5000 RON100000
1 An5 Ani

Plata lunară:

Dobanda de plata: / an din suma imprumutata

Rata anuală a dobânzii: 19.45% - degresiv

Dobanda nominala:

Suma totala platibila:

Loading

Soluția ta de creditare rapidă pentru finanțarea nevoilor tale imediate

Ai nevoie de ajutor financiar? Ai nevoie de un împrumut care să te ajute să acoperi cheltuieli neașteptate, cheltuieli planificate sau să plătești o datorie? Dacă da, ați ajuns la locul potrivit.

Tipuri de imprumut CAR Flexi credit:

Imprumut

Flexibil

Poate fi acordat in cuantum de pana la 100.000 lei, rambursabili in maxim 5 ani. Pentru membrii noi, care nu au fond, acesta se poate constitui direct din imprumutul acordat.

 
SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Imprumut

Clasic

Poate fi acordat in cuantum de pana la 30.000 lei, rambursabili in maxim 3 ani. Se acordă de 4 ori fondul social constituit şi poate fi accesat de membrii care au minim 6 luni de vechime în cadrul CAR. 

 
SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Imprumut

Pensionari

Maxim 10.000 lei rambursabili in 1 sau 2 ani. Se acorda de 3 ori fondul social. Nu este necesara o vechime ca membru CAR, iar fondul poate fi constituit pe loc din imprumut.

 
SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Imprumut

fără giranti (Membri noi)

Până la 10.000 de lei pentru salariați din instituțiile publice. 
Până la 5.000 de lei pentru salariați din mediul privat sau pensionari.

Pe o perioadă de până la 2 ani (maxim de 3 ori venitul net al solicitantului).
Nu se solicită giranti sau garantii. 
Se acordă de 4 ori fondul social. Fondul poate fi constituit pe loc din imprumutul acordat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Imprumut

de urgență

Imprumut de până la 3000 lei, in cuantum de 3 ori fondul social.
Perioada de rambursare: 1 luna. Imprumutul se acorda fara giranti și fără garantii..
Conditie: sa nu fi avut mai mult de 2 rate restante, în ultimele 6 luni, la imprumutul anterior.

 
SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Imprumut

fără giranti (Membri Vechi)

Până la 15.000 lei rambursabili până la 2 ani (maxim de 3 ori venitul net al solicitantului). Nu se solicita giranti sau garantii.
Se acorda de 5 ori fondul social constituit. Fondul poate fi constituit pe loc din imprumutul acordat.

Acest imprumut este valabil pentru membrii CAR cu o vechime de minim 12 luni, cu contract de împrumut de cel putin 6 luni și cu cel mult 2 întârzieri la plata ratei.

 
 
 
 
 
 
 
 
SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

Student

Maxim 5000 lei rambursabili in 12 luni. Se solicita 1 girant si 1 coplatitor. Daca studentul este salariat se solicita doar 1 girant.

SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Împrumut

garantat cu fondul

Membrul CAR poate contracta un imprumut in cuantum de maxim 90% din fondul social, cu o dobanda redusa fata de dobanzile standard.

 
SOLICITĂ ÎMPRUMUT

Avantajele unui imprumut flexibil:

Până la 100.000 de lei

Pentru membrii noi, care nu au fond, acesta se poate constitui direct din imprumutul acordat. Un astfel de împrumut poate fi utilizat pentru o varietate de cheltuieli, de la plăți urgente sau neașteptate, la achiziționarea unui bun sau a unor servicii.

Creditare de la 1 la 5 ani

O durată de creditare mai lungă/un credit pe termen lung va face ca rata să fie mai mică, făcând împrumutul mai accesibil pentru oricine. Oferim timp suficient să îți îndeplinești obligațiile de plată.

Rată și dobândă fixă

Știi exact cât plătești lunar și îți faci calculele. Aceasta face ca planificarea financiară să fie mult mai ușoară și mai predictibilă, ceea ce este deosebit de util pentru cei care doresc să își planifice bugetul cu precizie.

Gamă variată de venituri acceptate

Flexibilitate în alegerea opțiunilor de împrumut și poate face posibilă obținerea de sume mai mari de bani în funcție de veniturile și necesitățile individuale.

Fără penalități de rambursare anticipată

Economisești bani pe termen lung deoarece poți rambursa împrumutul mai devreme decât perioada stabilită inițial, fără să plătești taxe sau penalități suplimentare.

Aplică online pentru consultanță și împrumuturi rapide

Cele mai bune dobânzi la cele mai flexibile credite

Alte Informații despre imprumuturi:

Un împrumut la o casă de ajutor reciproc (CAR) este o formă de împrumut rotativ și colectiv între membrii unei asociații de ajutor reciproc. Acesta este un sistem în care membrii împrumută bani între ei în mod regulat, urmând un plan prestabilit, astfel încât aceștia să aibă acces la fondurile necesare în momentul în care au nevoie.

De obicei, o CAR are un grup de membri care contribuie în mod regulat cu o anumită sumă de bani într-un fond comun. Fiecare membru are dreptul să primească un împrumut din acest fond într-o anumită perioadă de timp, în funcție de regulile și procedurile stabilite de asociație. Suma împrumutată poate fi utilizată pentru diverse scopuri, precum achiziționarea unei case, a unei mașini, pentru educație sau alte nevoi personale.

Membrii asociației plătesc dobânzi mai mici decât cele oferite de bănci sau alte instituții financiare nebancară, iar beneficiile împrumuturilor sunt distribuite între toți membrii după reguli și proceduri stabilite. În plus, o CAR poate fi o sursă importantă de sprijin financiar și de comunitate pentru membrii săi.

Există mai multe motive pentru care merită să aplici pentru un credit la o casă de ajutor reciproc. Iată câteva dintre cele mai importante:

 • Rata dobânzii mai mică – Casele de ajutor reciproc pot oferi rate ale dobânzii mai mici decât alte instituții financiare, ceea ce poate ajuta la economisirea banilor pe termen lung. Aceasta poate fi o opțiune atractivă pentru cei care caută să împrumute bani la o rată mai mică decât cele disponibile prin alte surse.

 • Termeni flexibili – Casele de ajutor reciproc pot oferi termeni de împrumut mai flexibili, inclusiv opțiuni pentru perioade de rambursare mai lungi sau mai scurte. Aceasta poate fi o opțiune atractivă pentru cei care doresc să-și ajusteze rata de plată lunară sau perioada de rambursare în funcție de situația lor financiară.

 • Proces de aplicare simplificat – În general, procesul de aplicare pentru un credit la o casă de ajutor reciproc poate fi mai simplu și mai rapid decât la alte instituții financiare. Acest lucru poate face ca obținerea unui împrumut să fie mai ușoară și mai rapidă pentru cei care au nevoie de bani într-un timp mai scurt.

 • Sprijin comunitar – Casele de ajutor reciproc sunt, în general, organizații comunitare care oferă sprijin financiar și social pentru membrii lor. Acest lucru poate oferi oportunități de conectare cu alți membri ai comunității și de a construi relații puternice de afaceri.

 • Opțiune pentru cei cu istoric de credit mai slab – Casele de ajutor reciproc pot fi o opțiune mai bună pentru cei care au un istoric de credit slab sau care nu au o istorie de credit, deoarece aceste organizații se concentrează mai mult pe sprijinul comunitar decât pe profitul financiar.

În general, există mai multe motive pentru care merită să aplicați pentru un credit la o casă de ajutor reciproc. Rata dobânzii mai mică, termenii de împrumut flexibili și procesul de aplicare simplificat sunt doar câteva dintre avantajele pe care le poți obține prin acest tip de împrumut.

O „Casă de Ajutor Reciproc” (CAR), care este o formă de cooperare financiară nebancară între membrii unei comunități, bazată pe principiul solidarității și reciprocității.

În acest context, poate fi corect să spunem că CAR este o formă de IFN (Instituție Financiară Nebancară) în care membrii își împart beneficiile în mod reciproc, iar activitatea se concentrează pe satisfacerea nevoilor financiare ale membrilor comunității. În acest fel, CAR poate fi considerată ca o alternativă la serviciile financiare oferite de bănci și IFN-uri tradiționale.

Astfel, putem spune că CAR este o instituție financiară bazată pe principii cooperatiste, care își desfășoară activitatea pentru a satisface nevoile financiare ale membrilor săi, într-un mod etic și responsabil.

Pentru că:

 • nu ai nevoie de un fond precedent pentru a-l accesa;
 • dobânda este una accesibilă;
 • valoarea maximă împrumutului este relativ mare (depășește valoarea altor CAR sau IFN). 

Există mai multe motive pentru care o persoană ar putea să ia în considerare un împrumut de la o casă de ajutor reciproc (CAR):

 1. Dobânzile mai mici: Împrumuturile de la o CAR sunt de obicei asociate cu dobânzi mai mici decât cele oferite de bănci sau alte instituții financiare, ceea ce face ca aceste împrumuturi să fie mai atractive pentru cei care doresc să economisească bani pe termen lung.
 2. Flexibilitate: Împrumuturile de la o CAR pot fi adaptate nevoilor specifice ale membrilor săi, ceea ce oferă o flexibilitate mai mare decât cele oferite de instituțiile financiare tradiționale.
 3. Împrumut rapid: În cazul în care este nevoie de bani rapid, o CAR poate fi o soluție mai rapidă și mai ușoară decât obținerea unui împrumut de la o instituție financiară tradițională.
 4. Comunitate și sprijin: Participarea la o CAR poate oferi membrilor săi un sentiment de apartenență și sprijin financiar și social din partea comunității.
 5. Încredere și transparență: Împrumuturile de la o CAR sunt bazate pe încredere și transparență, ceea ce poate oferi membrilor o senzație mai mare de securitate și încredere în procesul de împrumutare.

Asociația CAR Flexicredit oferă o varietate de împrumuturi, adaptate nevoilor fiecărui membru. Scopul nostru este de a stabili o relație financiară pe termen lung cu fiecare membru și de a funcționa ca un consilier financiar de încredere.

Aprobarea împrumuturilor se bazează pe:

 • capacitatea și abilitatea de plată/rambursare a împrumutului și dobânzii corespunzătoare de către solicitant,
 • pe fondul social propriu-zis,
 • pe istoricul de plăți al împrumuturilor anterioare și pe locul de muncă al titularului și giranților
 • Garantiile prezentate și acceptate de Asociația CAR Flexicredit;

Ne străduim să ajutăm membrii noștri să ia cele mai bune decizii financiare și să beneficieze de avantajele unor împrumuturi adecvate nevoilor lor.

– Acces rapid la fonduri:

În situații de urgență sau când este necesară o sumă mare de bani, un împrumut poate fi o modalitate rapidă de a obține finanțare.

– Împrumuturi cu dobândă fixă:

Dobânda noastră nu este influențată de ROBOR sau IRCC. În perioada contractuală dobânda rămâne fixă.

– Împrumuturi adaptate nevoilor membrilor:

Flexibilitate: În funcție de tipul de împrumut, puteți obține o serie de opțiuni flexibile, cum ar fi ratele lunare mai mici sau o perioadă de rambursare mai lungă, care să vă permită să vă gestionați mai bine finanțele:

– Îmbunătățirea creditului/scorului:

Plata la timp a ratelor de împrumut poate ajuta la îmbunătățirea creditului, ceea ce poate facilita obținerea de împrumuturi sau credite în viitor.

– Consolidarea datoriilor:

În cazul în care aveți mai multe datorii cu dobânzi ridicate, cum ar fi credite de nevoi personale sau carduri de credit, puteți consolida aceste datorii într-un singur împrumut cu o dobândă mai mică.

– Realizarea obiectivelor financiare:

Prin obținerea unui împrumut, puteți obține fondurile necesare pentru a realiza obiective financiare importante, cum ar fi cumpărarea unei case sau a unei mașini.

– Pași simpli pentru aprobarea rapidă a împrumuturilor:

Procesul de solicitare/aplicare pentru un imprumut este simpu si rapid.

 

Puteți vedea în simulatorul de împrumut cât este de plată cu aproximație, dar apropiată.
Acesta calculează împrumutul flexibil.


Alte împrumuturi pot avea dobândă mai mică după ce devii membru.

 

O simulare reală se poate face în sucursală în funcție de numărul de zile ale anului/anilor/durata contractului.
Cel mai indicat este să contactați sucursala.

 

Nu, împrumutul flexibil nu are plată penalizatoare. 
Poți plăti, fără griji, anticipat.

Un imprumut rapid și sigur din inima comunităților pentru sprijinul și ajutorul comunităților. 
– Soluția ta de creditare rapidă pentru finanțarea nevoilor tale imediate. 
În toată România.

Casa de Ajutor Reciproc Flexicredit este non-profit și este deținută de membrii noștri, poți deveni și tu unul din oamenii care economisesc cu noi și se împrumută de la noi. De asemenea, membrii beneficiază de asistență socială și ajutoare – toți membrii ne ajutăm reciproc.

La CAR Flexicredit înțelegem că motivele pentru care ai nevoie de un imprumut sau un credit sunt variate ca viața însăși.
Fie că te vrei să faci un imprumut sau un credit pentru cumpărarea unei mașini noi, refinantarea altor datorii sau acel proiect de îmbunătățire a locuinței pe care l-ai tot amânat, suntem aici să oferim servicii excelente și rate avantajoase pentru momentele în care ai nevoie un imprumut.

Împrumuturile și opțiunile noastre de credit sunt disponibile persoanelor cu toate tipurile de istoric de credit, așa că, chiar dacă ai un scor de credit mai puțin decât perfect, este posibil să te putem ajuta în continuare. Credem că toată lumea merită acces la asistență financiară atunci când are cea mai mare nevoie.

Un împrumut rapid, simplu, fără taxe ascunse și creditare rapidă.
Casa de Ajutor Reciproc Flexicredit oferă împrumuturi și condiții de creditare flexibile pentru toate nevoile. Poți achita împrumutul anticipat sau să mărești suma rambursărilor fără penalități.

Fie că dorești un credit de nevoi personale, un credit ipotecar sau un credit pentru mașină oferim o gamă largă de împrumuturi și opțiuni de credit. 
Ofertă variabilă de creditare pentru orice scop, cu rate accesibile, rambursări flexibile și proces simplu de aplicare.

Obține banii de care ai nevoie acum, fără stres sau îngrijorări financiare.
Împrumut Flexibil cu Condiții de Creditare Avantajoase 

Alegerea ta de a lua un împrumut poate avea un impact semnificativ asupra finanțelor tale pe termen lung. Înainte de a lua un împrumut, este important să evaluezi dacă poți să-l rambursezi în termenul convenit și să îți plătești și celelalte cheltuieli curente.

Iată câteva sfaturi pentru a lua un împrumut responsabil:

 • Analizează-ți bugetul și stabilește ce sumă poți să împrumuți fără să îți afectezi negativ veniturile și cheltuielile;
 • Citește cu atenție contractul de împrumut și asigură-te că înțelegi toate clauzele și termenii împrumutului;
 • Plătește rata de împrumut la timp și în sumele stabilite pentru a evita penalitățile și dobânzile suplimentare;
 • Evită să iei mai multe împrumuturi decât poți gestiona și să folosești împrumuturile pentru cheltuieli nesustenabile.

Împrumuturile pot fi utile în anumite situații, dar trebuie să fii responsabil atunci când le iei și să îți planifici cheltuielile în mod rațional pentru a-ți asigura stabilitatea financiară pe termen lung.