Flexicredit imprumut credit CAR
CAR FlexiCredit Suceava - imagine din exterior - Imagine din exterior - Bulevardul Ana Ipatescu nr.10, sc.B, ap.2, parter, Suceava 720034

Întrebări? Noi avem răspunsuri!

Oferim soluții de împrumut, economisire și asistență socială în tot județul Suceava

În căutarea unui partener financiar de încredere pentru nevoile tale personale sau de afaceri?

Oferim soluții de împrumut și economisire în întreg județul. Casa de Ajutor Reciproc (CAR) Flexicredit este aici pentru a-ți oferi soluții personalizate de împrumut și economisire, cu o experiență bogată în domeniu și o prezență puternică, având membri în întreg județul Suceava.
Suntem dedicați să ajutăm membrii să își atingă obiectivele financiare, astfel încât să poți avea încredere că banii tăi sunt în mâini bune.

Imprumuturi flexibile pentru a-ți îndeplini visurile!

Avem opțiuni flexibile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, împrumuturi clasice, pentru pensionari sau pentru studenți, fără giranți sau garantate cu fondul. Dacă ai nevoie de o soluție rapidă, împrumuturile de urgență sunt disponibile pentru a-ți rezolva situația financiară în cel mai scurt timp posibil. 
Pentru informații despre împrumuturi accesează: https://carflexicredit.ro/imprumuturi/

Asigură-te că banii tăi nu se devalorizează: 
CAR Flexicredit vine în întâmpinarea nevoilor tale de economisire cu o bonificare anuală atractivă. Ai posibilitatea de a economisi într-un mod sigur și profitabil cu ajutorul dobânzilor noastre. Fără impozite și fără comision de administrare. Beneficiezi de o bonificare de 8,5% pentru sumele de până la 100.000, în timp ce pentru sume cuprinse între 100.000 și 300.000, bonificarea este de 9%. Pentru sume mai mari de 300.000, poți beneficia de o bonificare de 10%. Alege să economisești cu o instituție financiară de încredere, cu o experiență îndelungată pe piața financiară. Alege CAR Flexicredit! Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta să îți atingi obiectivele financiare!
– Pentru mai multe informații accesează: https://carflexicredit.ro/economii/

Reprezentăm soluția ideală dacă îți dorești să faci parte dintr-o comunitate solidară, în care membrii se ajută între ei și participă activ la luarea deciziilor importante privind activitatea casei de ajutor reciproc. Suntem o instituție financiară cu o lungă tradiție în acest domeniu și punem mereu în prim-plan nevoile și interesele membrilor noștri. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă să răspundă prompt la solicitările tale și să ofere asistență socială în cazul unor evenimente importante, precum burse de merit, ajutor financiar pentru familiile care fac un copil sau pentru persoanele aflate în dificultate. Alege o instituție de încredere, care se preocupa de binele comunității sale!

Dacă vrei să afli mai multe informații poți merge la secțiunea despre noi.

Shopping Basket
Sari la conținut