ECONOMII

Obține bani în plus de azi!

Cauți un cont de economii avantajos?

Alege un fond de economii avantajos.

vreau imprumut rapid

De ce să stai cu economiile tale stocate într-un cont sau un depozit obișnuit, când poți obține mai mult cu noi?

Avantaje:

Obții până la

10%
 

pe an

 
 
 
 
 
 

– Fără comision de administrare;
– Fără impozit (indiferent de natură);
– Transparență (poți verifica situația prin sms sau aplicație);
– Poți retrage fondul oricând fără taxe;
– Poți folosi economiile ca să iei împrumut fără giranți (Garantat cu fondul);
– Economisești cu o CAR afiliată UNCARSR;
– Economiile sunt protejate 100%, indiferent de sumă;

 

Dobânzi:

Dobândă 10%

pe an

Pentru economii de peste 300.000 de lei

Dobândă 9%

pe an

Pentru economii între 100.000-299.999 de lei

Dobândă 8,5%

pe an

Pentru economii până în 100.000 de lei

Nou! Economisirea devine mai simplă:

  Suntem flexibili și atunci când vine vorba despre fondurile de economii, nu doar pentru împrumuturi. Putem argumenta asta prin dobânzile la fondurile membrilor care sunt mai avantajoase decât media de pe piata financiar-bancară.

  În acest moment reușim să bonificăm fondurile membrilor cu o dobândă de până la 10%/an, fără să percepem comisioane de administrare sau alte taxe. Fondurile sociale de economii sunt oricând la dispoziția membrului CAR și pot fi retrase atunci când acesta are nevoie, pe baza unei simple cereri făcută în agenție de către titularul fondului.


Economisirea este cheia spre atingerea obiectivelor financiare și asigurarea unui viitor sigur. Indiferent dacă doriți să vă plătiți educația sau să vă cumpărați prima locuință, economisirea este esențială. Există diverse instrumente financiare disponibile pentru a vă ajuta să economisiți, cum ar fi depozitele de economii la bancă, conturile de economii la bancă și fondurile de economii la casele de ajutor reciproc. Alegeți instrumentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și începeți să economisiți astăzi pentru a vă atinge obiectivele financiare în viitor.

Economii mai mult decât avantajoase

Oamenii de succes recomandă economisirea unui procent de 10% din venituri

  Fără prea mult efort și tu poți economisi pentru visurile și doleanțele tale, indiferent de natura acestora. Alți membri de-ai noștri economisesc doar pentru că vor ca banii lor să fie protejați de inflație și de situația economică dinamică a țării. Alții economisesc pentru copiii lor sau pentru o casă, un aparat foto profesional sau o mașină mai bună. Oricare ar fi motivul tău, nu putem decât să te felicităm că ești interesat în a economisi și să îți oferim toate condițiile pentru ca tu să faci acest lucru cu încrederea că ziua de mâine nu îți va aduce doar un venit pasiv ci și siguranța unor bani.. pentru zile fericite!

Nu ești membru CAR Flexicredit?

Și vrei să economisești eficient?

3 motive pentru care să economisești cu fondul de economii:

  1. Economisirea îți poate oferi libertate.

Poate fi dificil să repartizezi o parte din bani într-un fond de economii dacă nu ai un obiectiv stabilit pentru bani.

De ce să economisești pentru mai târziu când poți cheltui pe ceea ce dorești astăzi, nu?

Dar printre multele motive pentru a economisi bani este acela că, dacă nu știi exact pentru ce economisești acum, probabil vei găsi ceva pentru care vrei să economisești în viitor. O mașină nouă, o casă nouă, educația unui copil… posibilitățile sunt nesfârșite. În plus, este esențial să ai niște bani rezervați pentru situații de urgență și cheltuieli neașteptate pe măsură ce apar.

Economisirea oferă flexibilitate și îți oferă libertatea de a trăi viața sub proprii termeni și propriile condiții.

Când ai bani disponibili în fondul de economii poți să faci ce vrei fără stres. Dacă te întrebi de ce ar trebui să economisești bani imaginează-ți că îți oferi libertatea de a alege ceea ce dorești să faci, în loc să fii blocat într-o anumită situație sau poziție pentru care te bazezi pe salariu.

Cât de mult ar trebui să economisești depinde de obiectivele tale financiare.

  1. Economisirea oferă securitate financiară.

Clar și simplu, a avea bani puși deoparte îți vor face viața mai ușoară. Oamenii economisesc pentru că își doresc ca viitorul lor să aibă același stil de viață pe care îl au acum și nu doresc să fie prinși într-o urgență financiară.

  1. Economisirea înseamnă că îți poți asuma riscuri calculate.

O parte din importanța economisirii este de a construi rezerve de bani, astfel încât să îți poți asuma riscuri calculate cu mai puține griji. Dacă nu ai economii poate fi mai greu să urmărești anumite pasiuni. Un exemplu ar fi înființarea unei afaceri. Pentru a fi proprietarul unei mici afaceri vei avea nevoie de sprijin financiar pentru a o lansa și o pune pe picioare.

Dar dacă îți stabilești un obiectiv de economii și contribui la economiile tale în fiecare lună poți explora noi oportunități, chiar dacă acestea pot afecta temporar câștigurile. Dacă pornești ca proprietar de afacere câștigurile ar putea întârzia să apară la început.

De ce ar trebui să economisești bani?

Importanța economisirii banilor este simplă: îți permite să te bucuri de o mai mare siguranță în viața ta. Dacă ai bani rezervați pentru situații de urgență ai o rezervă în cazul în care se întâmplă ceva neașteptat. Și dacă ai economii rezervate pentru cheltuieli discreționare este posibil să îți poți asuma riscuri sau să încerci lucruri noi.

Motive destul de bune pentru a economisi bani, nu?

Cel mai bun cont de economii este fondul de economii.

Cel mai avantajos cont de economii este fondul de economii.

Vrei să-ți protejezi economiile și să îți maximizezi potențialul de creștere?
Un cont de economii sau un fond de economii poate fi soluția perfectă. De asemenea, un depozit bancar poate fi o alegere înțeleaptă pentru a-ți gestiona economiile în siguranță și cu rentabilitate. Alege o instituție financiară care oferă cele mai bune condiții și începe să-ți construiești un portofoliu solid de economii astăzi.

Fondul de economii la o casă de ajutor reciproc este un instrument financiar în care mai mulți membri depun bani și pot obține o dobândă avantajoasă pentru economiile lor sau un credit la o rată mai mică decât la o bancă tradițională. Fondul este administrat de către membrii casei de ajutor reciproc și se bazează pe principiul mutualității, unde fiecare membru contribuie la fondul comun și poate solicita un credit din fond atunci când are nevoie. La acestea nu se plătește impozit pe venit.

Un depozit de economii la bancă este un instrument bancar care permite depunerea de bani într-un cont pentru o perioadă de timp specificată, la un anumit randament. La acestea se plătește impozit pe venit.

Un cont de economii la bancă este un instrument bancar care permite depozitarea și retragerea de bani în orice moment, cu un randament mai mic decât depozitul de economii. La acestea se plătește impozit pe venit.

Shopping Basket
Sari la conținut