Economii

până la 10% pe anși zero comisioane.

Alternativa flexibilă și profitabilă pentru orice cont, depozit sau fond de economii bancar sau nebancar.
Fond de economii CAR, fără impozite și zero comisioane de administrare sau retragere.

Imprumut Promotional CAR

De 10 ani oferim consultanță și dobânzi atractive celor peste 5.000 de membri, protejând banii românilor de inflație.

Obții până la

10%
 

pe an

 
 
 
 
 

*Previzionat pentru anul 2024.

Avantaje:
Zero comisioane de administrare;
Zero comisioane de retragere;
Fără impozite, indiferent de tipul acestora;
Accesibilitate totală – verifici situația oricând;
Acces la împrumuturi fără giranți (Garantat cu fondul);
– CAR afiliată UNCARSR;
– Economii protejate 100%, indiferent de suma depusă.

 

*Conform Legii 122/1996, CAR Flexicredit acordă împrumuturi cu dobândă către membrii săi. Dobânda la împrumuturi se reîntoarce la fondul social al membrilor, după deducerea cheltuielilor statutare, într-un anumit procent stabilit de Consiliul Director.

Vreau să economisesc:

*Previzionat pentru anul 2024:

Dobândă 10%

pe an

Pentru economii de peste 300.000 de lei

*Previzionat pentru anul 2024:

Dobândă 9%

pe an

Pentru economii între 100.000-299.999 de lei

*Previzionat pentru anul 2024:

Dobândă 8,5%

pe an

Pentru economii până în 100.000 de lei

  Suntem flexibili și atunci când vine vorba despre fondurile de economii, nu doar pentru împrumuturi. Putem argumenta asta prin dobânzile la fondurile membrilor care sunt mai avantajoase decât media de pe piata financiar-bancară.

  În acest moment estimăm să bonificăm fondurile membrilor cu o dobândă de până la 10%/an, fără să percepem comisioane de administrare sau alte taxe. Fondurile sociale de economii sunt oricând la dispoziția membrului CAR și pot fi retrase atunci când acesta are nevoie, pe baza unei simple cereri făcută în agenție de către titularul fondului.

Economisirea este cheia spre atingerea obiectivelor financiare și asigurarea unui viitor sigur. Indiferent dacă doriți să vă plătiți educația sau să vă cumpărați prima locuință, economisirea este esențială. Există diverse instrumente financiare disponibile pentru a vă ajuta să economisiți, cum ar fi depozitele de economii la bancă, conturile de economii la bancă și fondurile de economii la casele de ajutor reciproc. Alegeți instrumentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și începeți să economisiți astăzi pentru a vă atinge obiectivele financiare în viitor.

Economii mai mult decât avantajoase

Oamenii de succes recomandă economisirea unui procent de 10% din venituri

  Fără prea mult efort și tu poți economisi pentru visurile și doleanțele tale, indiferent de natura acestora. Alți membri de-ai noștri economisesc doar pentru că vor ca banii lor să fie protejați de inflație și de situația economică dinamică a țării. Alții economisesc pentru copiii lor sau pentru o casă, un aparat foto profesional sau o mașină mai bună. Oricare ar fi motivul tău, nu putem decât să te felicităm că ești interesat în a economisi și să îți oferim toate condițiile pentru ca tu să faci acest lucru cu încrederea că ziua de mâine nu îți va aduce doar un venit pasiv ci și siguranța unor bani.. pentru zile fericite!

Vrei să economisești eficient?

3 motive pentru care să economisești cu fondul de economii:

  1. Economisirea îți poate oferi libertate.

Poate fi dificil să repartizezi o parte din bani într-un fond de economii dacă nu ai un obiectiv stabilit pentru bani.

De ce să economisești pentru mai târziu când poți cheltui pe ceea ce dorești astăzi, nu?

Dar printre multele motive pentru a economisi bani este acela că, dacă nu știi exact pentru ce economisești acum, probabil vei găsi ceva pentru care vrei să economisești în viitor. O mașină nouă, o casă nouă, educația unui copil… posibilitățile sunt nesfârșite. În plus, este esențial să ai niște bani rezervați pentru situații de urgență și cheltuieli neașteptate pe măsură ce apar.

Economisirea oferă flexibilitate și îți oferă libertatea de a trăi viața sub proprii termeni și propriile condiții.

Când ai bani disponibili în fondul de economii poți să faci ce vrei fără stres. Dacă te întrebi de ce ar trebui să economisești bani imaginează-ți că îți oferi libertatea de a alege ceea ce dorești să faci, în loc să fii blocat într-o anumită situație sau poziție pentru care te bazezi pe salariu.

Cât de mult ar trebui să economisești depinde de obiectivele tale financiare.

  1. Economisirea oferă securitate financiară.

Clar și simplu, a avea bani puși deoparte îți vor face viața mai ușoară. Oamenii economisesc pentru că își doresc ca viitorul lor să aibă același stil de viață pe care îl au acum și nu doresc să fie prinși într-o urgență financiară.

  1. Economisirea înseamnă că îți poți asuma riscuri calculate.

O parte din importanța economisirii este de a construi rezerve de bani, astfel încât să îți poți asuma riscuri calculate cu mai puține griji. Dacă nu ai economii poate fi mai greu să urmărești anumite pasiuni. Un exemplu ar fi înființarea unei afaceri. Pentru a fi proprietarul unei mici afaceri vei avea nevoie de sprijin financiar pentru a o lansa și o pune pe picioare.

Dar dacă îți stabilești un obiectiv de economii și contribui la economiile tale în fiecare lună poți explora noi oportunități, chiar dacă acestea pot afecta temporar câștigurile. Dacă pornești ca proprietar de afacere câștigurile ar putea întârzia să apară la început.

De ce ar trebui să economisești bani?

Importanța economisirii banilor este simplă: îți permite să te bucuri de o mai mare siguranță în viața ta. Dacă ai bani rezervați pentru situații de urgență ai o rezervă în cazul în care se întâmplă ceva neașteptat. Și dacă ai economii rezervate pentru cheltuieli discreționare este posibil să îți poți asuma riscuri sau să încerci lucruri noi.

Motive destul de bune pentru a economisi bani, nu?

Cel mai bun cont de economii este fondul de economii.

Cel mai avantajos cont de economii este fondul de economii.

Vrei să-ți protejezi economiile și să îți maximizezi potențialul de creștere?

Fondul de economii la o casă de ajutor reciproc este un instrument financiar în care mai mulți membri depun bani și pot obține o dobândă avantajoasă pentru economiile lor sau un credit la o rată mai mică decât la o bancă tradițională. Fondul este administrat de către membrii casei de ajutor reciproc și se bazează pe principiul mutualității, unde fiecare membru contribuie la fondul comun și poate solicita un credit din fond atunci când are nevoie. La acestea nu se plătește impozit pe venit.

Depozitul bancar reprezintă un instrument financiar oferit de instituțiile bancare, permițând titularilor să depună sume de bani într-un cont pe o durată prestabilită, beneficiind de un anumit randament. Asupra acestor câștiguri, este obligatoriu să se plătească impozitul pe venit.

Conturile de economii bancare reprezintă instrumente financiare oferite de instituțiile bancare, ce permit titularilor să depoziteze și să retragă bani în orice moment, însă cu un randament mai scăzut în comparație cu depozitele de economii. Pentru câștigurile obținute în urma acestor conturi, este necesară plata impozitului pe venit.

Alege o instituție financiară care oferă cele mai bune condiții și începe să-ți construiești un portofoliu solid de economii astăzi.

Shopping Basket
Sari la conținut