Loading

ECONOMII

Pune banii să lucreze pentru tine

Dobânzile sunt un venit pasiv!

Avantaje

DOBÂNDĂ

6%

– Lipsa comisioanelor de administrare;
– Lipsa impozitelor (indiferent de natură);
– Transparență (poți verifica situația prin sms);
– Poți retrage fondul oricând fără taxe;
– Poți folosi economiile ca să iei împrumut fără giranți (Garantat cu fondul);

  Suntem flexibili și atunci când vine vorba despre fondurile de economii, nu doar pentru împrumuturi și putem argumenta asta prin dobânzile la fondurile membrilor care sunt mai avantajoase decât media de pe piata financiar-bancară.


  În acest moment reușim să bonificăm fondurile membrilor cu o dobândă de 6%/an, fără să percepem comisioane de administrare sau alte taxe. Fondurile sociale de economii sunt oricând la dispoziția membrului CAR și pot fi retrase atunci când acesta are nevoie, pe baza unei simple cereri făcută în agenție de către titularul fondului.

Economisește mai mult decât avantajos

Oamenii de succes recomandă economisirea unui procent de 10% din venituri

  Studiile arată că orice persoană care are un venit echivalent cu salariul minim pe economie poate economisi 10% din acesta fără ca să se lipsească de vreun bun cotidian. Fără prea mult efort și tu poți economisi pentru visele și doleanțele tale, indiferent de natura acestora. Alți membri de-ai noștri economisesc doar pentru că vor ca banii lor să fie protejați la inflație și la situația economică dinamică a țării. Alții economisesc pentru copiii lor sau pentru o casă, un aparat foto profesional sau o mașină mai bună. Oricare ar fi motivul tău, nu putem decât să te felicităm că ești interesat în a economisi și să îți oferim toate condițiile pentru ca tu să faci acest lucru cu încrederea că ziua de mâine nu îți va aduce doar un venit pasiv ci și siguranța unor bani.. pentru zile fericite!

Nu ești membru CAR Flexicredit?

Și vrei să economisești eficient?
Shopping Basket
Sari la conținut