Flexicredit imprumut credit CAR
CAR Flexicredit Bistrita

Întrebări? Noi avem răspunsuri!

Oferim soluții de împrumut, economisire și asistență socială în tot județul Bistrița-Năsăud

Unul din liderii din domeniul Caselor de Ajutor Reciproc (CAR), este aici pentru a fi partenerul dumneavoastră de încredere în obținerea fondurilor necesare pentru a vă îndeplini obiectivele financiare.

Indiferent de circumstanțe avem soluții adaptate pentru fiecare situație. Avem împrumuturi flexibile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, care vă pot oferi libertatea financiară pe care o căutați. Fie că aveți nevoie de un împrumut clasic sau vă confruntați cu o situație de urgență, suntem pregătiți să vă ajutăm să găsiți cea mai potrivită soluție. Iar pentru a face procesul cât mai simplu și mai accesibil pentru dumneavoastră, oferim și împrumuturi garantate cu fondul și împrumuturi fără giranți.

Dorim să vă asigurăm că banii dumneavoastră nu vor suferi devalorizări nedorite. Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni de economisire avantajoase, ați ajuns în locul potrivit. La CAR Flexicredit, vă oferim oportunitatea de a economisi într-un mod sigur și profitabil, cu randamente peste media pieței financiar-bancare. Prin intermediul unei bonificări anuale avantajoase, puteți obține beneficii substanțiale. Și ceea ce este mai bun, nu există impozite sau comisioane de administrare. Cu noi, puteți beneficia de o bonificare de 8,5% pentru sume de până la 100.000 lei și de 9% pentru sume cuprinse între 100.000 și 300.000 lei. Pentru sume mai mari de 300.000 lei, bonificarea crește la 10%. Așadar, alegeți să economisiți cu o instituție financiară de încredere, cu o experiență îndelungată pe piața financiară. La CAR Flexicredit, ne străduim să satisfacem nevoile dumneavoastră de economisire, oferindu-vă o bonificare anuală atractivă.

Nu vă faceți griji în privința momentelor dificile, pentru că suntem alături de dumneavoastră. Prin intermediul asistenței sociale, vă oferim sprijinul necesar în diverse situații.  Familii cu un nou-născut vor primi ajutorul de care au nevoie, iar persoanele aflate în dificultate vor beneficia de sprijinul nostru financiar. La CAR Flexicredit, ne pasă de comunitatea noastră și ne dorim să vă ajutăm în toate aspectele vieții dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei instituții financiare de încredere și cu o experiență solidă în domeniu, ați găsit locul potrivit. Pentru a afla mai multe informații despre noi și despre serviciile pe care le oferim, vă invităm să accesați secțiunea “Despre noi“.