Flexicredit imprumut credit CAR

Întrebări? Noi avem răspunsuri!

Oferim soluții de împrumut, economisire și asistență socială

Ne concentrăm întotdeauna pe sprijinirea financiară a membrilor noștri, încurajând dezvoltarea comunităților și asigurându-ne că toți membrii beneficiază de aceleași drepturi și obligații. În plus, ne concentrăm și pe protejarea fondurilor sociale ale membrilor împotriva pierderilor și devalorizării prin oferirea unor dobânzi peste media pieței financiar bancare la fondul de economii (până la 10%), acordarea mai multor tipuri de împrumut personalizate și recuperarea lor conform contractelor încheiate, practicarea unor tehnici de management moderne și stabilirea serviciilor financiare astfel încât membrii să poată beneficia de sprijinul unei instituții capitalizate, solide și sigure, care să le vină în întâmpinarea nevoilor lor.

La sucursala C.A.R. Flexicredit din București suntem dedicați să oferim servicii de creditare și economisire personalizate și să sprijinim membrii noștri să-și îndeplinească obiectivele financiare. În plus, ne străduim să ne asigurăm că toți membrii beneficiază de aceleași drepturi și obligații și că fondurile sociale ale membrilor sunt protejate împotriva pierderilor și devalorizării.

Asigură-te că banii tăi nu se devalorizează: 
CAR Flexicredit vine în întâmpinarea nevoilor tale de economisire cu o bonificare anuală atractivă. Ai posibilitatea de a economisi într-un mod sigur și profitabil cu ajutorul dobânzii noastre. Beneficiezi de o bonificare de 8,5% pentru sumele de până la 100.000, în timp ce pentru sume cuprinse între 100.000 și 300.000, bonificarea este de 9%. Pentru sume mai mari de 300.000, poți beneficia de o bonificare de 10%. Alege să economisești cu o instituție financiară de încredere, cu o experiență îndelungată pe piața financiară. Alege CAR Flexicredit! 

Prin atragerea unui număr cât mai mare de persoane în rândul membrilor noștri, promovarea întrajutorării între membri prin acordarea de împrumuturi, asigurarea încasării tuturor împrumuturilor și a dobânzilor aferente conform contractelor încheiate, acordarea de asistență socială sub diferite forme și alte servicii necesare membrilor am devenit o instituție financiară de încredere și de ajutor, sprijin și protecție pentru toți membrii noștri din București.

Dacă vrei să afli mai multe informații poți merge la secțiunea despre noi.

CAR Flexicredit București văzut de la distanță
AF1QipPO0CnZn6VlXz Q4k4ucSAF71lIk9GfAe1hEMHD=s680 w680 h510
Shopping Basket
Sari la conținut