Flexicredit imprumut credit CAR
CAR Botosani

Întrebări? Noi avem răspunsuri!

Oferim soluții de împrumut, economisire și asistență socială în tot județul Botoșani

Suntem mândri să oferim soluții de împrumut și economisire pentru locuitorii din întregul județ Botoșani. În calitate de Casă de Ajutor Reciproc (CAR), suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți fondurile de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele financiare.

Indiferent dacă aveți nevoie de împrumuturi flexibile, pe termen scurt sau lung, clasice sau pentru situații de urgență, suntem pregătiți să vă ajutăm să găsiți soluția potrivită. În plus, oferim împrumuturi garantate cu fondul și împrumuturi fără giranți pentru a face procesul cât mai simplu și mai accesibil pentru dvs. 
– Pentru informații despre împrumuturi accesează: https://carflexicredit.ro/imprumuturi/

Asigură-te că banii tăi nu se devalorizează. 
Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni de economisire avantajoase, sunteți în locul potrivit. CAR Flexicredit îți oferă posibilitatea de a economisi într-un mod sigur și profitabil, peste media pieței financiar bancare, prin intermediul unei bonificări anuale avantajoase. Fără impozite și fără comision de administrare. Poți beneficia de o bonificare de 8,5% pentru sume de până la 100.000 și de 9% pentru sume cuprinse între 100.000 și 300.000. Pentru sume mai mari de 300.000, bonificarea este de 10%. Alege să economisești cu o instituție financiară de încredere și cu o experiență îndelungată pe piața financiară. CAR Flexicredit vine în întâmpinarea nevoilor tale de economisire cu o bonificare anuală atractivă.
– Pentru mai multe informații accesează: https://carflexicredit.ro/economii/

În plus, suntem aici să vă sprijinim și în momentele dificile prin asistență socială pentru diverse evenimente precum burse de merit, ajutor financiar pentru familiile care au un nou-născut sau ajutor financiar pentru persoanele aflate în dificultate. 
– Pentru informații despre sume nerambursabile cu ajutorul asistenței sociale accesează: https://carflexicredit.ro/asistenta-sociala/

Dacă vrei să afli mai multe informații poți merge la secțiunea despre noi.

Shopping Basket
Sari la conținut