Sigla CAR Flexicredit - Un elefant

Întrebări? Noi avem răspunsuri!

Oferim soluții de împrumut, economisire și asistență socială în tot județul Iași

Dacă te afli în căutarea unor soluții financiare avantajoase în Iași, CAR Flexicredit îți poate oferi împrumuturi flexibile și economii bonificate peste media pieței financiar-bancare. În calitate de casă de ajutor reciproc, CAR Flexicredit își propune să ajute membrii să rezolve problemele financiare și să economisească într-un mod eficient.

Indiferent de necesitățile tale financiare, CAR Flexicredit poate oferi soluții personalizate pentru a-ți satisface nevoile. În materie de împrumuturi, poți opta pentru variante flexibile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, clasice, pentru pensionari, pentru studenți, fără giranți sau garantate cu fondul. Dacă te confrunți cu o situație urgentă, poți apela la împrumuturile de urgență pentru a-ți rezolva rapid nevoile financiare. 
Pentru informații despre împrumuturi accesează: https://carflexicredit.ro/imprumuturi/

Asigură-te că banii tăi nu se devalorizează.
Pentru economii, CAR Flexicredit oferă o bonificare anuală avantajoasă, de 8,5% pentru sume de până la 100.000, 9% pentru sume cuprinse între 100.000 și 300.000 și 10% pentru sume de peste 300.000. Toate acestea fără impozite și fără comision de administrare.. Astfel, poți economisi într-un mod sigur și profitabil, cu ajutorul unei instituții de încredere și cu o experiență îndelungată pe piața financiară. 
– Pentru mai multe informații accesează: https://carflexicredit.ro/economii/

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o comunitate solidară, în care membrii se ajută între ei și participă la luarea deciziilor importante privind activitatea casei de ajutor reciproc, atunci CAR Flexicredit este alegerea potrivită pentru tine. Echipa noastră este mereu disponibilă să răspundă prompt la solicitările membrilor și să ofere asistență socială în cazul unor evenimente importante, precum burse de merit, ajutor financiar pentru familiile care fac un copil sau pentru persoanele aflate în dificultate.

Dacă vrei să beneficiezi de serviciile noastre de împrumut și economisire în Iași, nu ezita să ne contactezi și să afli mai multe detalii despre avantajele oferite de CAR Flexicredit!

Dacă vrei să afli mai multe informații poți merge la secțiunea despre noi.

Shopping Basket
Sari la conținut