Ce este Casa de Ajutor Reciproc

Ce este.

Distribuie mai departe

Ce este o Casă de Ajutor Reciproc?

Ce este.

La prima vedere C.A.R. par să se asemene cu băncile traditionale și oferă aceleași produse financiare. Dar o privire mai atentă arată cum funcționează diferit și oferă beneficii unice.

Când intenționezi să depui bani în economii cu randament ar trebui să verifici produsele financiare pe care C.A.R le oferă. Este foarte posibil să primești condiții mai bune decât de la o bancă. Cu numeroase opțiuni din care să alegi ar trebui să cunoști câteva elemente de bază despre cum funcționează o C.A.R.

C.A.R este o instituție financiară nonprofit ce este deținută de persoanele care îi folosesc produsele sale financiare. Membrii caselor de ajutor reciproc pot accesa unele tipuri de produse și servicii asemenea unei bănci tradiționale, economii și împrumuturi. În plus, acestea oferă asistență socială membrilor săi. Membrii aleg un consiliu de administrație care gestionează C.A.R pentru a se asigura că interesele lor sunt reprezentate.

C.A.R. își propun să servească membrii, oferind produse competitive. Ca o bancă, C.A.R. percep dobânzi și comisioane, reinvestind profiturile în produsele oferite, în timp ce băncile oferă aceste profituri acționarilor săi.

Principala diferență dintre C.A.R. și bănci este că primele sunt instituții financiare nonprofit, destinate exclusiv membrilor, în timp ce băncile sunt instituții care au scop profitul. În plus, C.A.R. au fost adesea create pentru a deservi anumite regiuni, comunități sau afaceri.

Mai puține produse nu înseamnă oferte mai puțin competitive: Casele de Ajutor Reciproc oferă unele dintre cele mai bune condiții datorită modului în care reinvestesc profiturile în produsele lor.

Pentru istoric al CAR puteți da click aici

Avantaje ale Casei de Ajutor Reciproc:

  • Rate mai mici la împrumuturi: C.A.R. oferă unele dintre cele mai mici rate ale dobânzii la produsele financiare, economisind o mulțime de bani dacă sunteți membru la ele sau doriți să obțineți un împrumut și vreți să deveniți membru.
  • Rate mai mari ale dobânzii la fondurile de economii: este posibil să primești un randament mai mare la depozitele efectuate într-un cont al unei C.A.R., ceea ce se poate aduce mai mulți bani în economiile voastre.
  • Serviciu personalizat pentru membri: deoarece C.A.R. sunt de obicei mai mici decât băncile au mai puțini clienți/membri. Și din moment ce C.A.R. au fost adesea înființate pentru a servi o anumită comunitate, acestea au reputația în a oferi servicii membrilor mai personalizate și receptive.

Membri impreuna uniti

Deci! De ce să devii membru al CAR Flexicredit?

Știm, Casa de Ajutor Reciproc este grozavă! Aici vei găsi doar câteva motive pentru care să devii membru CAR Flexicredit.

  1. CAR Flexicredit se axează pe oameni, nu profit. Casa de Ajutor Reciproc se bazează pe filozofia ”oamenii ajută oamenii”, un lucru pe care cu greu îl găsești la instituțiile financiare.
  2. CAR Flexicredit există pentru a deservi oamenii, incluzând oamenii cu mijloace modeste.
  3. Fiind instituție financiara nebancară (IFN), Casele de Ajutor Reciproc oferă condiții mai avantajoase de creditare și protecție socială.
  4. Ca membru al CAR Flexicredit ești sigur că vocea ta îți va fi auzită.
  5. Servicii dedicate, oprtunități și alte avantaje sociale și financiare.

Ca să să devii membru la Casă poți da click aici.

Întrebări frecvente și răspunsuri (click)

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre

alte articole ce te-ar putea interesa

Noutati

Împrumut rapid Bistrita

Imprumut rapid in Bistrita de la CAR FLEXICREDIT Adresa: Str. Florilor nr. 1 (Bloc Lama) Contact: 0371 631 056, 0754 592 445 Cauți un împrumut

Shopping Basket
Sari la conținut