Aplicatia pe mobil CAR Flexicredit

Distribuie mai departe

Accesează serviciile CAR oriunde, oricând!

Căutați o modalitate convenabilă de a gestiona finanțele și de a rămâne la curent cu împrumuturile și economiile tale? Cu aplicația CAR Flexicredit, ușor de utilizat, poți monitoriza fondurile și  urmări plățile. De asemenea, ești la curent cu cele mai recente știri și evenimente ale CAR Flexicredit.

Indiferent dacă ești în mișcare sau doar vrei să verifici rapid, aplicația noastră mobilă are tot ce ai nevoie pentru a-ți menține controlul finanțelor.

– Verifici ușor contul tău accesând platforma de banking a CAR-ului; 

– Depui cererile de împrumut în aplicație;

– Economisești ușor și securizat prin transfer (nu trebuie să vii fizic în sucursală);

– Economisești bani și îți crești economiile cu dobândă de până la 10%.

Așadar, de ce să mai aștepți?

Descarcă aplicația noastră mobilă astăzi și preia controlul finanțelor cu casa de ajutor reciproc pe care te poți baza mereu și în care poți avea încredere.

Dacă ai nevoie de ajutor în crearea contului am creat o pagini speciale unde puteți urmări pașii:

Pașii pentru crearea unui cont ca membru existent
Pașii pentru crearea unui cont ca membru n

VERIFICI ȘI FACI DEPUNERI

Rapid și sigur

ECONOMISEȘTI PÂNĂ LA 10%/an

Peste media pieței financiar-bancare

DEPUI CERERE DE ÎMPRUMUT

Cu doar câteva click-uri

Cu aplicația mobilă CAR Flexicredit, membrii CAR au acces la o serie de servicii convenabile și ușor de utilizat. Aplicația a fost concepută pentru a oferi o experiență de banking modernă ce se potrivește nevoilor și stilului tău de viață. Cu ajutorul aplicației, poți verifica ușor soldul fondurilor, să faci depuneri și să efectuezi plăți. În plus, ai acces la o serie de funcții personalizate, cum ar fi notificări de plată, notificări de sold și istoricul tranzacțiilor. Poți accesa informații despre rata dobânzii și rambursarea împrumutului. Opțiuni utile pentru membrii care doresc să efectueze tranzacții bancare rapid și convenabil, fără a fi nevoie să meargă la o sucursală. Aplicația mobilă CAR Flexicredit oferă o serie de servicii bancare convenabile și ușor de utilizat pentru membrii CAR. Această aplicație a fost concepută pentru a oferi o experiență modernă de banking și pentru a se potrivi nevoilor și stilului de viață al membrilor CAR.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, asigură-te că iei măsurile de securitate adecvate pentru a-ți proteja contul și informațiile personale.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre

alte articole ce te-ar putea interesa

Noutati

Împrumut rapid Bistrita

Imprumut rapid in Bistrita de la CAR FLEXICREDIT Adresa: Str. Florilor nr. 1 (Bloc Lama) Contact: 0371 631 056, 0754 592 445 Cauți un împrumut

Shopping Basket
Sari la conținut