Loading

Educație Financiară cu Dr. OZ

Distribuie mai departe

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Toți ne lovim lunar de problema banilor iar un buget redus este greu de împărțit când vine vorba de tonele de facturi și de cheltuielile pentru mâncare ți întreținerea casei.

Dacă totuși vreți să vă direcționați corect banii, ar trebui să țineți cont de sfaturile Doctorului Oz.

VIDEO ->> Dr, Oz – despre bugetul familiei

doctor oz

S-a născut în Cleveland, Ohio, din părinții Suna și Mustafa Öz, care au emigrat din provincia Konya, Turcia. Mustafa Öz era din Bozkır, un mic oraș din Turcia. Mustafa Öz a obținut în 1955 o bursă care i-a permis să emigreze în Statele Unite ca medic rezident. Suna Öz (n. Atabay) provenea dintr-o familie înstărită din Istanbul.

Oz a urmat cursurile Tower Hill School din Wilmington, Delaware. În 1982 a absolvit Universitatea Harvard. În 1986 a obținut doctoratul în medicină și masteratul în administrarea afacerilor din partea Facultății de Medicină din Pennsylvania și a Școlii Wharton. Din 2001 predă în cadrul departamentului de chirurgie al Universității Columbia. Este și director al Institutului de medicină cardiovasculară și complementară din cadrul Spitalului Prezbiterian din New York. Este autor a peste 400 de teze de cercetări și cărți de medicină. Face câte 250 de operații pe cord anual. Revista Time l-a clasat pe locul al 44-lea în clasamentul „Cei mai influenți 100 oameni” din 2008.

 

sursa:

tvhappy.ro

wikipedia.ro

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre

alte articole ce te-ar putea interesa

credit rapid nebancar
Noutati

Credit rapid nebancar

Întrebări frecvente Pot lua un credit rapid nebancar? Mă pot înscrie ca membru?Pentru că am primit de-a lungul timpului multe întrebări despre serviciile financiare, am

Imprumuturi

Imprumut Promotional pentru Vacanta

Valabil în perioada 18.05. – 30.06.2020 Anul acesta am avut cu toții o primăvară neobișnuită, în care am petrecut mai mult timp acasă, însă de

Shopping Basket