Educație Financiară cu Dr. OZ

Distribuie mai departe

Toți ne lovim lunar de problema banilor iar un buget redus este greu de împărțit când vine vorba de tonele de facturi și de cheltuielile pentru mâncare ți întreținerea casei.

Dacă totuși vreți să vă direcționați corect banii, ar trebui să țineți cont de sfaturile Doctorului Oz.doctor oz

VIDEO ->> Dr, Oz – despre bugetul familiei

Sau articol aici.

S-a născut în Cleveland, Ohio, din părinții Suna și Mustafa Öz, care au emigrat din provincia Konya, Turcia. Mustafa Öz era din Bozkır, un mic oraș din Turcia. Mustafa Öz a obținut în 1955 o bursă care i-a permis să emigreze în Statele Unite ca medic rezident. Suna Öz (n. Atabay) provenea dintr-o familie înstărită din Istanbul.

Oz a urmat cursurile Tower Hill School din Wilmington, Delaware. În 1982 a absolvit Universitatea Harvard. În 1986 a obținut doctoratul în medicină și masteratul în administrarea afacerilor din partea Facultății de Medicină din Pennsylvania și a Școlii Wharton. Din 2001 predă în cadrul departamentului de chirurgie al Universității Columbia. Este și director al Institutului de medicină cardiovasculară și complementară din cadrul Spitalului Prezbiterian din New York. Este autor a peste 400 de teze de cercetări și cărți de medicină. Face câte 250 de operații pe cord anual. Revista Time l-a clasat pe locul al 44-lea în clasamentul „Cei mai influenți 100 oameni” din 2008.

 

sursa:

tvhappy.ro

wikipedia.ro

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre

alte articole ce te-ar putea interesa

Noutati

Împrumut rapid Bistrita

Imprumut rapid in Bistrita de la CAR FLEXICREDIT Adresa: Str. Florilor nr. 1 (Bloc Lama) Contact: 0371 631 056, 0754 592 445 Cauți un împrumut

Shopping Basket
Sari la conținut