Asistență socială

4 lei/luna

Toti membrii pot beneficia, daca au minim 1 an vechime la CAR, de ajutoare nerambursabile in cazul unor anumite evenimente. Toti membrii CAR contribuie la fondul de asistenta sociala cu 4 lei/luna.

Fondul de asistență socială

Se folosește pentru ajutoare de diferite forme, astfel:ajutoare nerambursabile la căsătorii, nașteri, în caz de deces, în cazul unor intervenții chirurgicale, burse pentru susținerea educației etc.

Fondul de asistență socială se folosește pentru ajutoare de diferite forme, astfel:

 

– ajutoare nerambursabile la căsătorii, nașteri, în caz de deces, în cazul unor intervenții chirurgicale ce au necesitat minim 7 zile de internare, în cazul unor boli grave (cancer, leucemie, HIV/SIDA) acordate astfel: câte 300 lei pentru fiecare an complet de contribuție cu 4 lei/lună la fondul de asistență socială.
Dacă ambii soți sunt membri C.A.R., va fi acordat câte un sprijin pentru fiecare dintre cei doi membri. În cazul nașterilor, dacă ambii părinți sunt membri C.A.R., va fi acordat câte un ajutor pentru fiecare copil născut.
– burse pentru susținerea educației pentru copiii membrilor C.A.R. Cuantumul și numărul burselor precum și condițiile de acordare vor fi stabilite anual prin Hotărâre a Consiliului Director.
– susținere financiară pentru copiii membrilor C.A.R. care au obținut premii la olimpiade în fazele județene (600 lei), naționale (1200 lei) și internaționale (1800 lei).

 
Shopping Basket
Sari la conținut