Conectare online

Creează-ți cont și descarcă aplicația CAR Flexicredit!

Verifici și faci depuneri

Rapid și sigur

Economisești până la 10%/an

Peste media pieței financiar-bancare

Depui cerere de împrumut

Cu doar câteva click-uri

mobilephone

Descarcă aplicația de pe:

acum pe Google Play

Download on the App Store Badge RO RGB blk 100317

Avantaje principale ale unui membru

Client vs. membru:

Există o diferență semnificativă între a fi client și a fi membru al unei instituții financiare. În timp ce un client poate beneficia de anumite servicii financiare, un membru are acces la o gamă completă de avantaje și beneficii care pot face diferența în gestionarea finanțelor personale.

Împrumuturi accesibile pentru toate nevoile

Acces la împrumuturi cu dobânzi mai mici decât cele oferite de instituțiile financiare tradiționale. Ca membru, poți beneficia de împrumuturi la rate mai mici decât clienții obișnuiți.

MERGI LA PAGINA DE ÎMPRUMUTURI

Economii cu bonificații de până la 10% pe an 

Bonificații/dobânzi/câștiguri mai mari la fondurile de economii.

Ca membru, poți câștiga o dobândă mai avantajoasă mai mare la fondurile de economii spre deosebire de un client al unei instituții financiare.

MERGI LA PAGINA DE ECONOMII

Asistență socială și ajutor al membrilor

Acces la asistență socială. Ca membru, poți beneficia de asistență socială în caz de probleme financiare sau personale. CAR Flexicredit oferă resurse pentru a ajuta membrii să gestioneze situații dificile.

MERGI LA PAGINA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ

Ca membru al CAR Flexicredit, poți beneficia de împrumuturi cu dobânzi mai mici, câștiguri mai mari la fondurile de economii și asistență socială în caz de probleme financiare sau personale. De asemenea, poți participa la adunări generale și poți alege consiliul de administrație, astfel încât să poți influența deciziile.

În plus, ca membru, ai acces la promoții și oferte speciale ale CAR Flexicredit.

Toate aceste avantaje îți permit să economisești bani, să îți gestionezi mai bine finanțele și să îți atingi obiectivele financiare. 
Deci, în concluzie, fiind membru al CAR Flexicredit ai acces la o gamă mai largă de avantaje și beneficii, care îți permit să economisești bani și să îți gestionezi mai bine finanțele personale.
Conectează-te direct aici
sau